Читај ми!

Нови парк на Великом ратном острву

На "Дан Дунава", Велико ратно острво постало је богатије за још један парк. На уређењу је радило је преко 100 волонтера компаније "Лореал Балкан", који су, уз подршку радника "Зеленила", посадили 42 нова стабла, офарбали амфитеатар, очистили делове острва и уредили плажу Лидо.

Велико ратно острво данас је, на "Дан Дунава", постало богатије за још један парк, саопштено је из предузећа "Зеленило Београд".

На уређењу парка радило је преко 100 волонтера компаније "Лореал Балкан", који су, уз подршку радника "Зеленила", посадили 42 нова стабла, офарбали амфитеатар, очистили делове острва и уредили плажу Лидо.

"Као предузеће које је одговорно за уређење и одржавање зелених површина увек излазимо у сусрет свим иницијативама које доприносе очувању животне средине и подизању еколошке свести грађана. Данашња акција носи поруку да водимо рачуна о сваком кутку наше планете, а пре свега да водимо рачуна какву планету остављамо нашим потомцима", рекао је генерални директор предузећа "Зеленило Београд" Радован Драшкић.

Активности су организоване поводом "Дана грађанства", који компанија "Лореал Балкан" организује широм света у јуну сваке године.

У саопштењу се додаје да је данашња волонтерска акција још један пример успешне сарадње предузећа "Зеленило Београд" са друштвено одговорним компанијама, као и значаја иницијатива у склопу којих запослени посвећују време пројектима очувања животне средине и конкретно доприносе локалним заједницама у којима послују.

број коментара 0 Пошаљи коментар