ДСС: Отказати самит НАТО-а у Београду

Демократска странка Србије позвала Владу Србије да откаже одржавање годишње конференције НАТО-а и партнерских земаља у Београду и да одустане од политике која земљу води ка чланству у Алијансу.

Потпредседник Демократске странке Србије Милош Јовановић рекао је да је та странка позвала  Владу Србије да откаже одржавање годишње конференције НАТО-а и партнерских земаља у Београду и да одустане од политике која земљу води ка чланству у ту алијансу.

Јовановић је оценио да одржавање таквог скупа неће представљати признање за државу и Војску Србије, већ да ће то бити још једно понижење и јасан показатељ да се Србија приближава том савезу.

Потпредседник ДСС-а је нагласио да је за ту странку самит неприхватљив, имајући у виду не само улогу НАТО-а у рату у Босни и Херцеговини и агресији над Србијом, већ и то што "и данас тај савез учествује у сецесији Косова и Метохије".

"ДСС позива Владу да одустане од политике која Србију води ка чланству у ту алијансу. Та политика се води мимо воље народа и резолуције о војној неутралности земље", рекао је Јовановић.

број коментара 14 Пошаљи коментар
(понедељак, 21. феб 2011, 10:04) - zoranS [нерегистровани]

NATO-nikad

Srbija nikad neće ući u NATO,jedino ako ova "demokratska" vlast izbegne referendum .

(уторак, 15. феб 2011, 15:59) - Maki [нерегистровани]

NP

NATO SAMIT, može! Onog trenutka kad NATO plati sve što je porušio, nedoknadi pretrpljeni strah, duševni bol i iskreno se pokaje za sve nedužne žrtve i decu i trudnice koju su poubijali.
Alo bre ljudi dokle će nas tretirati kao stoku, dupe smo zapadu spašavali i u 1. a i u 2. Svetskom ratu. Želudac mi se okreće od svega

(уторак, 15. феб 2011, 08:18) - anonymous [нерегистровани]

za NATO

svako normalan je zato da udje u NATO alijansu ..pa sad pazite kad pisete...

(уторак, 15. феб 2011, 06:47) - anonymous [нерегистровани]

Nato samit

Kakav Nato samit u Beogradu?Nisam ni znao da je planirano tako nesto!Nemogu da verujem da ce ova zemlja to da dozvoli.Pa zar je moguce?

(понедељак, 14. феб 2011, 20:28) - darko [нерегистровани]

OTKAZATI NATO SAMIT

Puna podrška za otkazivanje nato samita.

(понедељак, 14. феб 2011, 19:35) - anonymous [нерегистровани]

Подршка овом позиву

Овом приликом дајем подршку овом позиву ДСС-а.

(понедељак, 14. феб 2011, 16:18) - anonymous [нерегистровани]

за сада без доброг наслова

nećemo zaboraviti 1999 godinu... i ne znam koja je korist ući u NATO

(понедељак, 14. феб 2011, 14:52) - pedja [нерегистровани]

strasno...

sta je glupost jel tvoj komentar ili 1999.g i nato bombardovanje, ja mislim i jedno i drugo...da si nekog ili nesto izgubio zahvaljujuci nato bombi nebi sada tako govorio, nisam za rat sa nato niti za partnerstvo sa onima koji su nas do juce ubijali...zrtva i djelat neidu zajedno...neka hvala.

(понедељак, 14. феб 2011, 14:52) - Ђорђе Б [нерегистровани]

Спасли душу

Можда и неће, али су бар рекли и спаслу душе своје. Нисам за ДСС, никада им нећу опростити, Солану, исручења у хаг... али иза ове изјаве стојим. А ако овај народ још није схватио одакле му долази сво зло, утилоко горе за народ!

(понедељак, 14. феб 2011, 14:41) - anonymous [нерегистровани]

A sta bi ste vi

iz DSS radili???Ja znam sta bi ste pa da se ona cica Tarabiceva obistini,neka hvala.