Понуда за таксисте, "фијат 500Л" за 57 евра месечно

У склопу помоћи привреди за ублажавање последица коронавируса, једини домаћи произвођач аутомобила, "ФЦА Крагујевац", понудио је таксистима домаће возило "фијат 500Л" за 57 евра месечно.

Понуда из Крагујевца да "фијат 500Л" који се производи код нас постане такси возило врло је логична.

Тај аутомобил за само десетак евра више по месечној рати има и две верзије – једну на природни гас и другу на метан.

Обе доносе еколошки чисто возило са два до три пута мањом емисијом издувних гасова и моторима који, без обзира на пређене километре, имају двогодишњу гаранцију. Може се купити и преко интернета.

"Могу заказати продајне састанке са нашим особљем путем нашег 'хенг аут' позива, могу тако да прођу и читаве конфигурације наших возила и могу да пошаљу слику и основне податке о свом старом возилу уколико желе да раде старо за ново", објашњава комерцијални директор ФЦА Игор Шево.

У салонима "Фијата" и понуда за занатске радње и малу привреду. Доставни аутомобил се нуди без наплате ПДВ-а, има четири седишта и може се користити и као путнички и теретни.

"Ради се о моделу кубо трекинг са могућношћу одбијања ПДВ-а. Он би у богатом пакету опреме са 1,3 дизел-мотором био 11.950 евра без ПДВ-а", рекао је Игор Шево.

Још се не зна када ће фабрика у Крагујевцу прорадити, али аутомобила на лагеру има довољно. У салонима се поступа по правилима италијанских инфектолога, што значи да су продавци и купци заштићени, да нема каталога ни других папира јер се преко тога преноси зараза. Све се завршава преко интернета.