Маја Гојковић и Александар Вулин позитивни на коронавирус

Председници Народне скупштине Србије Маји Гојковић потврђен је позитиван тест на Ковид 19. Поред председнице парламента, и министар одбране Александар Вулин позитиван је на коронавирус.

Председница Скупштине Маја Гојковић налази се у болници и прима неопходну терапију, потврђено је Танјугу у њеном кабинету.

Гојковићева има упалу плућа, али се добро осећа.

Поред председнице парламента, и министар одбране Александар Вулин, како је потврђено из његовог Министарства, позитиван је на коронавирус.

У саопштењу се наводи да је Вулин тестиран након што је један од државних секретара у Министарству одбране хоспитализован због позитивног теста на коронавирус.

Министар одбране се осећа добро и пошто нема никаквих симптома инфекције ковид 19 налази се у самоизолацији, навело је Министарство.

Истиче се да Вулин наставља са редовним обављањем дужности министра одбране придржавајући се свих прописаних мера током самоизолације.

"Министар одбране Александар Вулин поново апелује на све грађане да се придржавају мера које су Републички кризни штаб и Влада Србије донели у циљу спречавања ширења, сузбијања и гашења вирусне инфекције ковид 19", закључује се у саопштењу Министарства.