Читај ми!

Nadal je šampion Rolan Garosa

Španac Rafael Nadal savladao je Novaka Đokovića sa 3:0 po setovima 6:0, 6:2, 7:5 i osvojio 13. titulu na Rolan Garosu.

Duel za teniske sladokuce u finalu jednog grend slema, 56 međusobni susret Novaka Đokoivća i Rafaela Nadala. Nema nepoznanica među njima, ipak ima prostora za taktičko nadmudrivanje dva vrhunska asa belog sporta.

Nadal važi za blagog favorita, međutim naš teniser ima svoje adute koje će izvaditi iz rukava na samom terenu. Šljak odgovara njenom kralju, ipak ova današnja koja je vlažnija može Novaku doneti prednost. Podloga nije onakva na kakvu je navikao Španac.

To mu nije predstavljalo problem da do finala dođe bez izgubljenog seta. S druge strane Novak je tek u polufinalu ispustio dva seta, i to posle neiskorišćene meč lopte u trećem protiv Cicipasa.

Do sada su odigrali 55 mečeva. Novak je slavio u 29 i ima bolji skor. Međutim Nadal ima bolji skor na šljaci 17:7. Naš teniser ima priliku da popravi skor i po drugi put u karijeri osvoji ovaj prestižan turnir u Parizu.

Duel se igra na stadionu Filip Šatrije sa početkom u 15.00. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije). Tok susreta pratite na našem portalu.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво