Читај ми!

Репортер РТС-а са Ролан Гароса: Рафа вежбао одбрану од лоба

Специјални извештач РТС-а Владимир Банић укључио се са теренâ на Ролан Гаросу на којима је управо Рафаел Надал имао последњи тренинг пред предстојеће финале са Новаком Ђоковићем. Пренео је запажања о атмосфери пред историјско финале и детаље са Надаловог тренинга, а борбу за трофеј можете пратити у директном преносу на Првом програму од 15.00. Стрим је на РТС Планети (само за гледаоце из Србије). Ток меча пратите и на нашем порталу.

За мање од три сата почиње историјско финале на Ролан Гаросу.

Атмосфера је доста добра, људи једва чекају да виде два најбоља играча данашњице на терену који је номинално бољи за Рафаела Надала, међутим, наш Новак Ђоковић је у фантастичној форми и нема сумње да ће се борити за победу и то коначно друго освајање Ролан Гароса, након оног које је освојио пре пет година.

Рафаел Надал на терену број три има последњи тренинг пред меч. Данашњи његов тренинг је текао уобичајено, међутим, јуче је посебно обратио пажњу на ударац за одбрану од лоба, вероватно што Новак овде доста користи тај скраћени ударац на мрежи, а након тога следи лоб. Рафа је једно 15 минута трчао до мреже и назад.

Очекује се да можда и Новак Ђоковић дође на тај последњи тренинг пред меч. За мање од три сата почеће финале, а победника ћемо знати негде у поподневним или можда чак и у вечерњим сатима.

Финале почиње у традиционалном термину од 15.00, а можете га пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а. 

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво