Читај ми!

Надал је шампион Ролан Гароса

Шпанац Рафаел Надал савладао је Новака Ђоковића са 3:0 по сетовима 6:0, 6:2, 7:5 и освојио 13. титулу на Ролан Гаросу.

Дуел за тениске сладокуце у финалу једног гренд слема, 56 међусобни сусрет Новака Ђокоивћа и Рафаела Надала. Нема непознаница међу њима, ипак има простора за тактичко надмудривање два врхунска аса белог спорта.

Надал важи за благог фаворита, међутим наш тенисер има своје адуте које ће извадити из рукава на самом терену. Шљак одговара њеном краљу, ипак ова данашња која је влажнија може Новаку донети предност. Подлога није онаква на какву је навикао Шпанац.

То му није представљало проблем да до финала дође без изгубљеног сета. С друге стране Новак је тек у полуфиналу испустио два сета, и то после неискоришћене меч лопте у трећем против Циципаса.

До сада су одиграли 55 мечева. Новак је славио у 29 и има бољи скор. Међутим Надал има бољи скор на шљаци 17:7. Наш тенисер има прилику да поправи скор и по други пут у каријери освоји овај престижан турнир у Паризу.

Дуел се игра на стадиону Филип Шатрије са почетком у 15.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије). Ток сусрета пратите на нашем порталу.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара