Партизанов ривал у Еврокупу не би да игра

Председник Уникса из Казања Јевгениј Богачев сматра да наставак сезоне у Еврокупу, који је планиран за јул, није добро решење, те да би сви требало да се окрену припремама за нову сезону.

Као што сте могли да прочитате у нашој опширној анализи, шансе да се кошаркашка сезона у Европи настави све су мање и мање. 

Евролига ће до 24. маја донети одлуку о евентуалном наставку сезоне у своја два такмичења, Евролиги и Еврокупу. 

Руски Уникс би у четвртфиналу Еврокупа требало да одмери снаге са српским вицешампионом Партизаном, који би, да је ситуација редовна, имао предснот домаћег терена до финала.

"Чекамо да се Евролига објави одлуку 24. маја. Не мислим да ће се сезона наставити, иако они то желе. Играти без гледалаца нама не одговара. Затим, имамо задатак да сакупимо Американце, али шта ако их не пусте да се врате? Једноставно, било би боље да нема наставка, јер он не изазива интересовање", поручује Богачев за руски портал ”sport.ru” и додаје:

"Потребно је припремити се за нову сезону. И не дај Боже да она не почне на време. Узалуд се трудимо да одложите неминовну олдуку. Противим се томе да се сезона наставља крајем јула. Неки од играча ће до тада већ бити у другим тимовима ", закључио је председник Уникса.

Слично размишља и тренер Партизана, италијански стручњак Андреа Тринкијери, који сматра да сезону не можемо да повратимо.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво