Читај ми!

Митровић после хет-трика Швеђанима: Доминирали смо, деца на трибинама додатни мотив

Нападач "орлова" Алекссандар Митровић задовољан је како је екип одиграла против Шведске и посебно апострофирао атмосферу на трибинама стадиона "Рајко Митић", на којима су била деца узраста до 14 година. Идемо у Осло да победимо, рекао је стррелац хет-трика против Швеђана.

Херој победе над Шведском био је задовољан како су "орлови" одиграли меч, нарочито што је то био последњи дуел пред домаћим навијачима пре Мундијала у Катару.

"Примили смо гол, али смо се вратили. Одиграли смо јако добру утакмицу и могли још који гол да дамо. Деловали смо сигурно, доминирали смо... Прелепа подршка наше деце и прелепа победа за крај, ово је последња утакмица пред нашим навијачима пред Светско првенство. Лепа увертира, лепа велика победа, Једно лепо вече за све нас", рекао је Митровић за РТС.

Митровић је уписао хет-трик и дошао до 49. гола у дресу репрезентације, а додатни мотив улили су најмлађи навијачи на трибинма стадиона "Рајко Митић". 

"Дуго нисам играо у овако једној лепој и позитивној атмосфери. Био је то додатни мотив за нас, јер смо знали да ће доста наше деце доћи да нас бодри. Сећам се кад сам ја био дете, кад су ме родитељи водили на утакмице. Надам се да су имали једно лепо вече, ово је победа за њих", каже рекордер српске репрезентације по броју голова.

За три дана Србија игра у Норвешкој одлучујући меч за прво место у групи, а Митровић каже да екипа иде у Осло да победи. 

"Све је на нама. И да су Норвежани победили, ништа не би променило. Фокус је увек на нашој игри и знамо да, ако играмо онако како селектор тражи од нас, ретко која екипа може да нам парира. Идемо тамо да добијемо утакмицу и дамо све од себе. Имамо пар дана да се одморимо и спремимо за ту утакмицу", завршио је Митровић.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво