Читај ми!

Скандал "Флорентино Перес" дрма Мадрид: Роналдо је идиот и болесник

Скандал под називом "Флорентино Перес" наставља да дрма Мадрид и највећи клуб на свету – Реал. Дан пошто су испливали аудио-снимци из 2006. године, у којима Раула Бланка и Икера Касиљаса назива преварама, стигли су нови инкриминишући материјали.

Перес је током свог првог мандата у некој од изјава Раула и Касиљаса назвао преварама, што је сада објавио Ел Конфеденсијал, да би исти лист пронашао нове проблематичне речи председника "краљевског клуба".

Оне су из 2012. и чује се како Флорентино Кристијана Роналда и Жозеа Мориња, две велике звезде светског фудбала који су оставили дубок траг на "Сантјаго Бернабеуу", назива егоистима и идиотима.

"Кристијано Роналдо је луд. Он је идиот и болестан човек. Помислите да је нормалан, а онда схватите да није јер нормалан човек то не би радио. Он је човек са великим егом, размажен је. Ради шта хоће", рекао је наводно Перес и потом се докачио и Мориња.

"Жорж Мендес не контролише Кристијана, баш као што не контролише ни Мориња. Нула утицаја. То су момци са озбиљним егом, обојица су размажени и не виде реалну слику јер су могли да зараде много више новца да су приступачнији. Њих двојица су ненормални јер говоримо о огромном новцу за права на фотографије. Такође, са лицима које имају и тим пркосним изразом да их нико не воли, публицитет је супротан."

Човек који је обележио 21. век у Реалу очигледно је имао нешто против протугалских играча.

"(Фабио) Коентрао је још један фудбалер без мозга. Реал Мадрид их је 'појео'. Коентраа је појео притисак. Он је с**ње играч", рекао је Перес.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво