Читај ми!

Перез 2006. године назвао Раула и Касиљаса преварама, сада каже да је то извучено из контекста

Актуелни председник славног Реал Мадрида Флорентино Перез назвао је легенде тог клуба, Раула Гонзалеса и Икера Касиљаса ”највећим преварама Реала”. Недуго потом објављивања снимака Перез је демантовао наводе рекавши да су они извучени из контекста.

То се јасно чује у аудио снимцима који су се појавили у шпанском ”Ел Конфиденсалу”, а који потичу из 2006. године, односно првог Перозовог мандата у ”краљевском клубу”.

”Бекам је добар и веома паметан момак. Зарађује нам око 30 милиона евра годишње. Роналдо (Луис Назарио да Лима, прим.аут) такође. Зидан добија 25 милиона. А онда то упоредиш да Раулом који не доноси баш ништа. ни дрес, ни медијску пажњу. Уз то, он је лош човек. Уништава клуб, лоше утиче на морал играча”, рекао је у том снимљеном разговору Перез.

Он се том приликом дотако и легендарног голмана клуба Икера Касиљаса.

"Навијачи га обожавају а ја <не знам зашто. Бране га и воле. Он је једна превара, а Раул друга. То су две највеће преваре Реал Мадрида", рекао је тада Флорентино.

Очекивано, све то је изазвало велики потрес у шпанској спортској јавности, а недуго након објављивања тих детаља огласио се највећи клуб на свету - саопштењем. 

"Објављени цицтати су део разговора који је тајно снимио господин Хосе Антонио Белан и који већ годинама безуспешно покушава да их прода. Чуди што их Ел Конфиденсиал објавио данас, с обзиром колико је времена од тога прошло. Свакако, то су изоловани цитати који су били део разговора, и потпуно су извучени из контекста".

Перез сматра да је основни разлог прављења ове афере тај што је он био један од главних иницијатора (пропалог) пројекта Суперлиге.

"Чињеница да су објављени сада, много година после тог разговора, показује да је то учињено због тога што сам био једна од покретачких снага Суперлиге. Комплетна ствар је сада у рукама мојих адвоката који ће одлучити о даљим корацима", додаје се у саопштењу Реал Мадрида.

 

 

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво