Читај ми!

Гајић: Остварен први корак ка зацртаном циљу, а то је да презимимо у Европи

Фудбалер Црвене звезде Милан Гајић изјавио је да је срећан због гола Либерецу, али да је најважније што је остварена убедљива победа 5:1. Црвено-бели су остварили велики тријумф над чешким клубом и имају три бода после прва два кола у групи Л.

Звезда је засијала пуним сјајем и до врха напунила мрежу Слована, а један од најбитнијих голова дело је десног бека Гајића.

Он је почетком другог полувремена сјајно испратио акцију Александра Катаија и Ел Фардуа Бена, нашао се на правом месту после одбитка и проследио лопту у празан гол.

"Имали смо циљ да упишемо прва три бода, знали смо да је Слован физички јака екипа, што су показали и против Гента. Имају веома добар контранапад, стоје у ниском блоку и из тих ситуација покушавају да казне ривала. Међутим, ми смо одиграли перфектну утакмицу, у дефанзиви смо били изузетно добри , нисмо им остављали пуно простора и на крају славили. Остварили смо први корак ка циљу који смо зацртали, а то је да презимимо у Европи", истакао је Гајић.

"Срећан сам због гола, међутим, на прво место стављам победу, која нам много значи у овом тренутку." 

Српски шампион одиграо је креативно, ефикасно и самоуверено, а помоћни тренер Небојша Милошевић, који је мењао суспендованог Дејана Станковића, потврдио је да Звезда у својој кући жели да се пита за бодове.

Станковић, са друге стране, жали што на нашем највећем стадиону није било публике да види победу од 5:1, капитен Милан Борјан апострофирао је велику победу, док је Милош Дегенек истакао сложност тима.
петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво