Читај ми!

Станковић: Замислите 5:1 на пуној Маракани…

Ово је пут који смо зацртали од почетка и од ког нећемо одустајати, поручио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Либереца са 5:1.

Тренер црвено-белих је био задовољан игром тима и похвалио је играче истакавши да је штета што нису могли да радост поделе са навијачима.

"Битно је да верујемо, као што јесмо вечерас. Меч смо добро спремили, до детаља, момци су били перфектни, знали су шта и како треба да раде и када је тако, онда то буде феноменално вече. Жао ми је што нема навијача. Замислите ову утакмицу пред 55.000 Делија. Много ми је криво што нису ту, волео бих да се ‘сјуре’ на Маракану и буду уз нас", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Звездин тренер није водио тим због искључења у Хофенхајму, а искористио је прилику да честита асистенту Небојши Милошевићу који га је заменио на клупи.

"Вечерас се ужива, биће момената када неће бити лако, али они ће бити уз нас. Једва чекам да се врате на стадион, а још једном честитам свима у клубу. Препоносан сам на моје играче, то су моји лавови, прави момци и велики људи. Вечерас славимо, сутра већ настављамо да радимо", поручио је Станковић.