Читај ми!

Милошевић за РТС: У нашој кући ми се питамо

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су савладали Слован из Либереца са 5:1, а црвено-беле је на мечу водио помоћник Дејана Станковића, Небојша Милошевић.

Станковић је суспендован због црвеног картона у првом колу Лиге Европе, али његово одсуство у победи против Слована није се осетило - Небојша Милошевић дебитовао је на клупи Црвене звезде победом.

"Мислим да је свако ко је Звездаш, да се вечерас осећа сјајно. Играчи су одиграли феноменалну утакмицу. Мислим да је сва тактичка припрема урађена за утакмицу, упутства које је Мистер са свима нама у стручном штабу презентирао претходних дана, да је у све у великој мери презентирано.

"Доминирали смо утакмицом, примили смо гол на крају првог полувремена, што не сме да нам се дешава. Али, дало нам је довољну дози озбиљности и концентрације да друго полувреме одиграмо на овом нивоу", рекао је Милошевић за РТС и додао да је поносан што је део клуба.

Већ наредног четвртка у Београд стиже екипа Гента, а Милошевић истиче да Звезда на свим утакмицама на домаћем терену иде на победу.

"Спремамо утакмицу по утакмицу. У Немачкој смо имали доста добро издање, данас такође. Имамо у међувремену и утакмицу у нашем првенству. Свака утакмица у овој групној фази је специфична и оставља могућности да се освајају бодови. Оно што сам рекао и пре утакмица, а што су играчи показали - ово је наша кућа и ми желимо да се ту ми питамо за бодове. Респектујемо све противнике, али желимо да узмемо сва три бода", закључио је помоћни тренер Црвене звезде.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво