Перуничић: Пуном снагом на Немце

Селектор репрезентације Србије Ненад Перуничић изјавио је да ће екипа максимално јако приступити мечу против Нермачке, последњем у групној фази, без обзира на само теоретске шансе за пласман у други круг.

Рукометаши Србије су против Кореје забележили прву победу на шампионату, а у четвртак против домаћина играју последњи меч у првој фази такмичења.

"Дошли смо да одиграмо цео турнир, да ли то био главни или утешни круг. Очекивања су да увек дамо све од себе, поготово у ситуацији где смо доста 'начети', тако да неко други пружи већи допринос него што је дао до сада. Добили су играчи слободан дан после Кореје, али сам им рекао да то није награда већ резултат огромне потрошње и давања на терену. То је наш спорт, мора да боли. Гледамо напред. Ово су лекције, није разочарање", рекао је Перуничић за сајт РСС.

Он је прокоментарисао и игру Немаца у ремију против Француске.

"То су врхунске екипе, комплетне у сваком смислу. Разлика је у томе што су Немци еуфорични, имају огромну енергију, а Французи стабилни и сталожени. Немце краси агресивност, одбрана, пуно трчања, што се негде и уводило кроз Бундеслигу, модерни рукомет, брзи центар и све то. Биће захтевно на физичком плану, али свесни смо да смо тај садашњи рукомет максимално користили, то је мој начин размишљања, транзиција, брз центар, од тога нећу одступити. Те калкулације да се приштедимо, то не постоји, идемо пуном снагом, како се год завршило на крају", истакао је Перуничић.

Утакмица 5. кола А групе између Немачке и Србије игра се у четвртак од 18 сати у Берлину.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво