Donacijom iz inostranstva do neophodnih kolica

Zahvaljujući inicijativi potekloj od rukovodstva OO Pokreta za obnovu kraljevine Srbije Pančevo, Interno odeljenje pančevačke Bolnice je nedavno dobilo sedam novih bolesničkih kolica za svih sedam internističkih sekcija.

Ljudsko dobročinstvo koje prkosi mogućem, prelazi sve granice i nalazi one kojima je pomoć preko potrebna. Ovog puta stiže iz SAD, Kanade, Perua i Austrije.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je najveći broj kolica (četiri komada) za pančevačku Bolnicu donirala čuvena porodica Ozborn, bračni par Ozi i Šeron, a zahvaljujući Predragu Radmanoviću iz Pančeva koji već godinama živi i radi u Los Anđelesu i koji ih je obavestio o ovoj akciji.

Inače, još tri komada ručnih bolesničkih kolica obezbeđena su zahvaljujući uplatama Dušice Ivanović (Kanada), Miloša Lazarevića (Peru) i Svetlane Matić (Austrija) koji su pročitali FB priču pančevačke poverenice ove stranke „U Srbiji bolesne očeve nose u ćebadima" i - poželeli da pomognu.

"Neophodno je da složno i mudro prolazimo kroz iskušenja i nevolje, a svakako je najvažnije pomoći zdravstveno ugroženim sugrađanima i na svaki način unapređivati uslove za rad u medicinskim ustanovama", rekla je Gordana Vlajić, poverenica OO POKS Pančevo koja je sa svojim saradnicima organizovala donaciju.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво