Читај ми!

Магазин Србија на вези, РТС Свет, 22.00

"Магазин Србија на вези" у овом издању представља врхунске професионалце у областима којима се баве, а живе и раде ван граница Србије, и људе који су из иностранства, а одабрали су Србију за свој дом. Емисију можете гледати и на РТС2 у суботу, 5. јуна у 11.30.

Проф. др мед. Надежда Басара, онколог, хематолог и трансплататор матичних ћелија допутовала је у Београд где јој је у Храму Светог Саве патријарх Порфирије доделио Орден Светог Саве другог реда.

Разговарали смо са директором бечке Просвјете која слави десет година постојања.

Упознаћете Вању Бокун Поповић, психолога, жену која је предавала и успешно одолевала изазовима у школи у једном од најопаснијих делова Њујорка, а која се после десет година проведених у Америци одлучила да све напусти и оде, на Бали...

Наш саговорник Борис Матијаш се школовао у Србији, Шпанији и Шведској, а књигу о животу мигранта написао је на шпанском језику. Јелена Штековић прича о свом путу од младе кошаркашице до банкарке која живи и ради у Њујорку.

Разговарали смо и са Идом Престер музичком ауторком и певачицом из Загреба која тренутно живи на релацији Београд - Загреб. Ида Престер говори о свом раду у "корона години", а представља и нови спот за нумеру "Сад".

Уреднице емисије Тијана Паунковић и Сузана Гвозденовић Пузовић

Редитељ Драгица Гачић

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво