Читај ми!

Холивуд: Премијера документарног филма Немање Станковића

У Холивуду је одржана светска премијера документарног филма Немање Станковића "My Friend Tommy". Филм је приказан на Фестивалу "Dances With Films" који се већ 25 година одржава у Холивуду у легендарном Chinese Theater-у.

Овај Фестивал је специјализован за проналажење нових талената у филмској индустрији и траје од 9. до 19. јуна 2022.

Филм говори о четрдесетогодишњаку Томију Лију који је невин и никада раније није имао интимни контакт са женом. Живео је у хришћанској конзервативној Кореанској породици под условима сличним полицијским часу, и никада се није у потпуности остварио као одрастао човек. Од ране младости Томи Ли живи у Торонту (Канада) где се његова породица доселила из Јужне Кореје.

Филм је по речима редитеља Станковића приказ настојања да Томи „одрасте" на великом путу по Северној Америци. У филмy Томи путује кроз бројне градове у Америци где има разне изазове - да упозна девојке и да комуницира са њима и тако стекне сигурност у социјалном окружењу.

„Постоји читава сакривена група одраслих људи од 18 до 24 година која нема сексуалног искуства", каже Немања Станковић и додаје:

„Више од 3% одраслих Американаца преко 25 година су невини. Наш филм је покушај да на популаран начин скренемо пажњу на ову мањину и феномен огромне популације невиних људи."

Немањина жеља је да свој филм прикаже и у родном Београду.

Немања Станковић је филмски и музички аутор из Торонта. Филмске студије похађао је у Чикагу и Торонту. Рођен је пре 33 године у Београду. Немања је висок 209 цм и зато му је име у уметничком свету BigNem.

Бави се и музиком. Издао је два албума реп музике. Аутор је песме Монеy коју изводи са познатом Youtuberkom Azzy. Песма има преко 47 милиона прегледа и била је два дана најгледанији видео на свету.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво