Српски Американци део службене Трампове кампање

Три недеље након службеног покретања кампање "Срби за Трампа 2020", Американци српског порекла постали су званични део коалиције у кампањи за поновни избор председника Доналда Трампа.

Кампању Срби за Трампа 2020 покренуле су др Олга Раваси и госпођа Памела Колинс како би промовисали грађански ангажман српског расејања у Сједињеним Државама.

„Тако смо поносни на овај тренутак и коначно знамо да су председник Трамп и његов тим чули наше гласове, а наш напоран рад и посвећеност су се исплатили. Мотивисани смо више него икада пре да изаберемо свог, вероватно најбољег председника у историји Америке, будући да се нација суочава с егзистенцијалном кризом, а у овом великом времену нестабилности потребно нам је снажно вођство председника Трампа, поверење у тешке одлуке које доноси, и закон и ред", поручиле су др Раваси и госпођа Колинс.

Американци српског порекла се никада раније на овом нивоу нису организовали како би подржали кандидата, посебно председничког кандидата. Штавише, ово је први пут да смо као заједница званично препознати у председничкој кампањи, и као таквој дата нам је заслужена важност, поручују иницијаторке кампање.

„У даљој координацији са службеном кампањом планирамо да наставимо са промоцијом ове иницијативе и формирамо снажне тимове у свакој кључној држави. Циљ је да се мобилише око милион Срба-Американаца и Американаца са потпуним или делимичним српским пореклом широм Сједињених Држава, да се придруже победничком тиму и организованим напорима и помогнемо поновни избор председника Доналда Џ. Трампа ", додала је др Раваси.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво