Put bez putovanja: Od Zanzibara do Saudijske Arabije

Ove noći vas vodimo na razne strane sveta, a posebno u Saudijsku Arabiju i na tanzanijsku ostrvsku regiju – Zanzibar.

Malo ko od nas je imao priliku da boravi u ovim, za nas egzotičnim krajevima. Zato i ne znamo imaju li nešto zajedničko. No, to zna naša gošća, svetska putnica, Milica Rada Tešanović, koja će nam otkriti mnoge tajne i lepote ovih destinacija.

Milica Rada Tešanović je rođena u Nemačkoj. Od 2006. godine živi u Beogradu. Kaže da je to grad koji je njena duša izabrala da u njemu raste i razvija se. Tako je naša prestonica postala njena baza iz koje istražuje unutrašnji i spoljašnji svet. Putovanja su njena pasija i svaki njen odlazak na određeni deo sveta je za nju duhovno putovanje. U svom životu ima više pasija koje je spojila, podržavajući druge na njihovom putu ličnog rasta i razvoja. Postala je Intuitive healing Coach i Wedding & Event planer. Za sebe kaže da korača stazom ljubavi i uvek nju bira iznad svega. 

Krenite i vi sa nama ove noći na put kojim će nas povesti Milica Rada Tešanović. Ukoliko želite da podelite neke misli o putovanjima sa nama ili da nešto pitate našu gošću, tu je naš dobro poznat Vajber i SMS servis 064-0-202-200.

Slušamo se tačno od ponoći.

Voditelj: Vanja Mijin

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво