Širom zatvorenih očiju

Pandemija virusa Korona uticala je na različite promene u našim životima – na način na koji se družimo, radimo, provodimo slobodno vreme, ponašamo prema sebi i drugima.

Čini se da je na neki način unela tektonske promene u našu svakodnevicu, ali i da je posebno uticala na jednu oblast - izlaženje. Beograd, kao jedan od najpopularnijih gradova Evrope za izlaske promenio je svoj izgled, al i mi sami smo počeli da se drugačije provodimo. Ipak u svakom trenutku kada bi mere bile popuštene, mladi bi ponovo želeli da se vrate svojoj omiljenoj zabavi - izlascima. Ali kakvi su to izlasci za kojima mladi žude i kako se oni provode? Da li izlazak nužno mora biti samo u klub i da li ga uvek prate alkohol i druge supstance? 

O ovome večeras razgoovaramo sa jednim od osnivača popularnih žurki koje nosi naziv Antiboemska veselja Filipom Otovićem Višnjićem koji je i naučni istraživač na Fakultetu političkih nauka. Za početak saznaćemo gde mladi najviše vole da izlaze i da li uvek pri izlasku moraju da popiju ili konzumiraju druge supstance. 

Slušaćemo i anketu koju su pripremili novinari Oblakoder magazina, koji su pitali mlade gde vole da izlaze i da li uvek uz noćni život podrazumevaju alkohol i druge supstance. 

Voditeljka: Marina Zec

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво