Rad od kuće

Koliko god se većina obradovala radu od kuće na početku pandemije, nakon nekoliko meseci takvog „rada” ispostavilo se da to i nije najidealnije rešenje.

Tim eksperata sa jednog portala pozabavio se ovim problemom i napravio fotorobota koji bi trebalo da pokaže kako će za 25 godina izgledati osoba koja je ceo radni vek provela radeći od kuće i rezultati nisu nimalo ohrabrujući. Sa druge strane, zanimanja za koja nismo ni slutili da se mogu raditi od kuće - razvijaju svoj „remote” režim, kao što su ugostitelji, a procenjuje se da oko 60 odsto mladih trenutno radi od kuće, i kako ističu, ne bi voleli da to postane trajno rešenje, već opcija koju mogu da primene jednom u sedam ili deset dana. O manama rada od kuće koje su se iskristalisale posle nekoliko meseci i budućnosti takvog režima pričamo u Letnjoj bašti.

Tu je naša stalna rubrika Tek da se zna, novosti iz grada od naše reporterke Vanje Mijin, kultura, zanimljivosti i mnogo dobre muzike. 

Voditelj: Dejana Jočović
Muzički urednik: Olga Kepčija

Преподневна Летња башта Преподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво