Širom zatvorenih očiju – Pogled iz svemirskog broda

Pogled iz svemirskog broda je emisija koja se bavi naučnom fantastikom, hororom i fantazijom - u književnosti, filmu, muzici, stripu, kompjuterskim igrama, kao i u svim ostalim njihovim pojavnim oblicima.

Film „Ederlezi rajzing” konačno stiže na redovni bioskopski repertoar, a njegov redite Lazar Bodroža nam otkriva koliko ćemo dugo moći da ga gledamo, kao i da li će se ponovo upustiti u neki novi SF projekat. 

Borislav Pantić iz Čarobne knjige predstavlja njihovu novu ediciju DC Hot Gold koja donosi najsvežija stripska ostvarenja, ali i najavljuje još stripova i knjiga koji nas očekuju do kraja godine.

Darko Tuševljaković je dobio Evropsku nagradu za književnost za svoj roman „Jaz”, koji sada stiže u prevodu do publike i u drugim zemljama. Najnovija na tom spisku je - Italija.

Tihomir Jovanović može da se pohvali da mu je u Sloveniji objavljena zbirka priča, a da će sa nekim novim pričama uskoro stići i u domaće knjižare.

Konačno, Goran Skrobonja se nekoj novoj publici predstavlja sa zbirkama horor priča kojima je osvojio mnoge fanove na početku karijere. Zbirke su odavno rasprodate, a sada su ponovo dostupne zahvaljujući izdavačkoj kući „Strahor”.

Voditelj: Vladimir Todorović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво