Obrati pažnju!

Električna energija će od 1. decembra za domaćinstva poskupeti 3,9 odsto.

Uz to, od julskih računa tu je i nova taksa, za unapređenje energetske efikasnosti. Kako je prosečan račun za električnu energiju za domaćinstva između 2.500 i 3.500 dinara, to znači da će računi biti veći za oko 100 dinara. Sve zavisi od toga koliko mesečno trošite i u kojoj tarifi završite obračunski period. Pomenuta taksa račun uvećava za oko 6 dinara. Ovo posupljenje objašjava se preporukom MMF i formiranjem zajedničkog fonda iz kog će građani moći dobijati sredstva za unapređenje energetske efikasnosti - izolacije zidova, prozora, razne alate za bolje korišćenje energije i slično. Na početku emisije pričamo o tome koliko je opstanak takvog fonda siguran a rad transparentan, kao i da li su sadašnja ulaganja i trošenja u ovom sektoru dobro osmišljena i raspoređena.
U nastavku emisije predlažemo kulturne događaje, svirke i koncerte koje možete posetiti ovih dana. Muzičke „Vremenske kapsule” posvećujemo nekim važnim godišnjicama. Tu je i pola sata muzike samo iz Srbije i regiona, noviteti sa top lista, priče o nastanku i zanimljivom „životu” raznih pesama i naš reporter sa aktuelnim gradskim informacijama.

Voditelj: Kruna Pintarić
Reporter: Milica Đilas

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво