Читај ми!

Dnevni magazin kulture

Iz sadržaja emisije:

U emisiji Kulturni krugovi govorimo o otvaranju festivala „ArtLink", na kojem su nastupili Simfonijski orkestar Radio-televizije Srbije pod vođstvom Bojana Suđića i violinistkinja Una Stanić. Do početka septembra, taj festival biće održan i u Novom Sadu, Golupcu i Pirotu, spajajući koncertni program talentovanih muzičara iz Srbije, regiona i sveta sa prirodom i kulturnim nasleđem.

Pratimo i snimanje nove humorističke televizijske serije „Složna braća - The Nekst Đeneration", kao i otvaranje izložbe Nenada Džonija Rackovića „Kserografije iz 1984-1988" u Galeriji „Haos".

Biće reči i o prvom Internacionalnom festivalu umetničke muzike „Isidora Žebeljan", koji je otvoren u Kragujevcu, a književna kritičarka Slađana Ilić osvrnuće se na roman „Nevreme" Krste Popovskog.

Emisiju uređuje i vodi Ljubica Krminac.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво