Читај ми!

Nova vlada na vidiku

Na brani na jezeru Gruža pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izvešće vežbu, na kojoj će prikazati taktike i veštine srpske policije i sadejstvo snaga sa kopna, vode i vazduha u odbrani najvitalnijih objekata značajnih za funkcionisanje države. Naš reporter je Marina Bajić.

Predviđeni rok za formiranje vlade koji ističe 90-og dana od konstituisanja Skupštine Srbije, po svoj prilici nećemo morati da čekamo. Vlada će verovatno biti formirana brže nego što se očekivalo. Predsednik je tokom nedelje obavio konsultacije sa parlamentarnim strankama, a predsednik skupštine je za narednu nedelju najavio konstitutivnu sednicu novog parlamenta.

Izvesno je da za premijera konkurišu četiri kandidata, među kojima su bar dva iz prethodne vlade. Kada ćemo dobiti novu vladu, kako će izgledati i kakav će program predstaviti, o tome govori izvršni direktor Cesida Bojan Klačar.

Leto je vreme putovanja, ali i festivala. Radio Beograd se i ove godine potrudio da isprati najveći broj kulturnih i muzičkih festivala. O onima koji nas očekuju i koje će Prvi program direktno prenositi govori Nikoleta Dojčinović, odgovorni urednik muzičke redakcije Radio Beograda 1.

Urednik i voditelj: Ana Tomašević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво