Kako izgleda kontradiverzioni pregled posle dojave o postavljenoj bombi?

Od početka sedmice, svakodnevno stižu dojave o postavljenim bombama u školama, na mostovima, tržnim centrima, ambasadama, studentskim domovima i slično. Na sreću, sve one su bile lažne, ali su uznemirile javnost. Mnoge škole koje su još u ponedeljak dobile dojavu o postavljenoj bombi tek sinoć su pregledane. Kako izgleda kontradiverzioni pregled i kako MUP reaguje u ovakvim situacijama za jutarnji program govori profesor doktor Radovan Radovanović sa Kriminalističko-policijskog univerziteta.

Patrijarh srpski Porfirije i arhiepiskop makedonski Stefan služiće ovoga jutra liturgiju pomirenja u Hramu svetog Save u Beogradu. Luturgija počinje u devet sati, a sasluživaće svi arhijereji obe crkve. Sabor SPC saopštio je da za makedonsku crkvu prihvata status najšire moguće autonomije, odnosno pune unutrašnje samostalnosti, koji joj je dodeljen još 1959. godine.

Na vrhu Kablara planirana je gradnja staklenog vidikovca po uzoru na slične svetske turističke atrakcije. Tome se protive pojedina ekološka udruženja i građani, a pokrenuta je i peticija protiv izgradnje. Još nije poznat idejni projekat niti kada bi radovi mogli da počnu.

Pitanje jutra: kako uskladiti očuvanje prirode i razvoj turizma? Gde je granica?

U jutarnjem programu govorimo o završnici Fajnal fora Evrolige koja se igra u Beogradskoj „Štark areni" i XROSS hard enduro reliju.

Urednik i voditelj: Nikolina Miljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво