Читај ми!

Nova kriza crnogorske vlade

Broj zaraženih danima stiže do blizu 20 hiljada. Zbog specifičnosti omikron soja pretpostavlja se da je broj asimptomatskih slučajeva bar dva do tri puta veći. Sve to ukazuje da smo u vrhuncu omikron talasa epidemije. Vidi li se njegov kraj, pitamo epidemiologa Radmila Petrovića.

Šta se dešava u Ukrajini, pitanje je za milion dolara. Da li će NATO doći do ruske granice ili će Rusija ući u Ukrajinu? Ovom temom se bave svi svetski mediji, diplomate i politički lideri. Odgovor jedino znaju Moskva i Vašington. Ukrajinsku krizu prati naš kolega, dopisnik Novosti iz Moskve Branko Vlahović.

Vlada Zdravka Krivokapića uz mnogo potresa izdržala je jednu godinu mandata. U drugu godinu, medjutim, ušla je sa novim iskušenjima, a sad joj preti pad. Lider Ura Dritan Abazović pokrenuo je postupak za formiranje nove manjinske vlade. Zahtev je potpisao 31 poslanik, medju kojima su i predstavnici Djukanovićevog DPS-a. Umedjuvremenu je premijer Krivokapić inicirao Abazovićevu smenu sa mesta potpredsednika Vlade, odnosno nove izbore. O političkoj krizi u Crnoj Gori govori analitičar Luka Radonjić.

Urednik i voditelj Ana Tomašević.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво