Читај ми!

Pregled sportskih događaja

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Jeremeniju na teškom gostovanju posle velikog preokreta sa 4:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Srbija je posle prvog poluvremena gubila sa 1:0, a u nastavku izabranici selektora Živkovića pronašli su pravu formulu za pobedu. U Grupi H, naša reprezentacija zauzima tek četvrto mesto sa četiri osvojena boda, a samo prvoplasirana ekipa obezbediće direktan plasman na Euro. Naredni naš rival biće Francuska, već za četiri dana u Beogradu.

Sinoć smo saznali i drugog učesnika finala Liga Nacija. Francuska je takođe posle velikog preokreta i drame savladala Belgiju sa 3:2, iako su trikolori gubili sa 2:0 na poluvremenu. Već u nedelju 10. oktobra igraće se finale ovog takmičenja u kojem će se sastati Španija i Francuska, od 20 časova i 45 minuta na San Siru u Milanu. Istog dana u 15 časova na Alijanz stadionu u Torinu za treće mesto igraće Italija i Belgija.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Makabi u Telvaivu sa 75:63 u drugom kolu Evrolige. Dejan Radonjić je nametnuo čvrstu odbranu od samog starta, tako da su igrači domaćih bili prinuđeni da tokom cele utakmice uzimaju izuzetno teške šuteve, na šta očigledno nisu navikli u ovako ranoj fazi takmičenja. Najefikasniji pojedinac susreta bio je Nikola Kalinić sa 19 poena, pet skokova i pet asistencija. Poen manje postigao je Skoti Vilbekin iz poražene ekipe. Crvena zvezda sada ima skor od jedne pobede i jednog poraza.

Rukometašice Srbije u nedelju od 18 časova igraće protiv reprezentacije Islanda u gostima, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Kako na ovo izdanje našeg državnog tima gleda proslavljena rukometašica, sada trener RK Medicinar iz Šapca - Sandra Kolaković, saznaćete u našem današnjem izdanju Sportskog Žurnala.

Urednik i voditelj emisije je Miloš Panić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво