Читај ми!

Ima li spasa od buke u gradovima?

Vlada Srbije usvojila je Predlog zakona o zaštiti od buke u životnoj sredini, kojim se ta oblast usklađuje sa propisima Evropske unije. Cilj Predloga je da se uspostavi jedinstveni sistem i utvrde mere zaštite kako bi se smanjili štetni efekti buke na zdravlje ljudi- Šta je buka, šta sve predstavlja buku, kako se meri i kako se od nje spasiti pitanja su koja ćemo postaviti Aleksandru Milenkoviću, rukovodiocu Metrološke laboratorije za akustiku i vibraciju u IMS institutu.

Od danas škole u skoro pedeset lokalnih samouprava prelaze na jedan od tri modela sprovođenja nastave. U program uključujemo  predsednika Foruma srednjih stručnih škola Milorada Antića od kog ćemo čuti kako će ovi modeli nastave uticati na praktični deo nastave u stručnim pkolama-

Serija "Jovanka Broz i tajne službe" večeras počinje da se emituje na našoj televiziji. Ovu seriju prati i izložba koja je otvorena u Galeriji RTS-a, a na kojoj se mogu videti haljine koje je nosila Jovanka Broz. O izložbi razgovaramo sa koautorkom Majom Davidovac Nedeljković.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво