Читај ми!

,,Dodir slobode,, prvi inkluzivni kamp za decu i mlade na Goču

Ovog jutra govorimo o projektu ,,Dodir slobode,, koji je prvi inkluzivni kamp za decu i mlade na Goču, finansiran od strane grada Kruševac. Učestvuje 16-oro dece i mladih sa smetnjama u razvoju i invaliditetima, kao i 18-oro dece bez smetnji u razvoju.

Upoznaćemo vas i sa selom Lipar u opštini Kula koje obeležava 100 godina postojanja. Osnovali su ga solunski dobrovoljci nakon Prvog svetskog rata, a selo je povodom jubileja prvi put su dobilo i jedan spomenik u čast Solunaca.

Muzičko - scensko takmičenje za decu i omladinu od 14 do 21 godine "Srbija u ritmu Evrope", koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples, ima tradiciju dugu 12 godina i podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije. Dečaci i devojčice koji su izbrani u februaru ove godine, imali su priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom sedmomesečnih priprema, a šta su novo naučili i kako su se pripremili prikazaće večeras u finalnom delu ovog takičenja. Projekat je podržao Grad Čačak, a koordinator u pripremama i organizaciji je Turistička organizacija Čačka.

Urednik i voditelj Biljana Šujdović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво