Parlez-vous Francais?

Posle ubedljive pobede nad selekcijom Bosne i Hercegovine, aktuelne evropske prvakinje, odbojkašice Srbije večeras igraju utakmicu sa Francuskom. Nimalo prijatan rival, čak i uz činjenicu da je u Beogradu u oslabljenoj postavi. Ovu utakmicu najavljujemo uz izjave naših reprezentativki i selektora Zorana Terzića, kao i odbojkaških stručnjaka koji prate Evropsko prvenstvo. 

Najavljujemo i Paraolimpijske igre, koje se od 24. avgusta održavaju u Tokiju, uz pomoć čelnog čoveka naše Paraolimpijskog saveza Zorana Mićovića. Govorićemo i o atletskom čudu, Adriani Vilagoš, koja je postigla najbolji rezultat planete u bacanju koplja, kao o najnovijoj generaciji mladih srpskih sportista, koji su upravo na Svetskom prvenstvu za starije juniore u Najrobiju, glavnom gradu Kenije. U goste nam dolaze Predrag Grozdanović, selektor ženske fudbalske reprezentacije, kao i Siniša Ružičić, novinar, povodom izlaska knjige `Putnik bez prtljaga`.

Kao i svake subote, čućemo predlog jelovnika za nedeljni ručak viteza kulinarstva Milijana Stojanića, ali i čitav niz informacija vezanih za manifestacije iz sveta kulture, javnog i umetničkog života.

Urednik i voditelj emisije je Željko Stefanović.

 

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво