Humoristička emisija

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, jedna majka iz unutrašnjosti je već nedeljama najsrećnija majka na svetu jer joj je sin, posle dvanaest godina studiranja, napokon završio fakultet… Ali, srećniji od nje bio je upravnik studentskog doma jer dotični momak nije tražio stanarsko pravo!

U današnje vreme je pohvalno biti jedinstven, ali ne po svaku cenu. Eto, jedan Crnogorac je pre nekoliko dana uhapšen jer se u Beogradu šetao sa škorpionom. Zamislite! Pored toliko kuca, maca, iguana pa i kornjača, on našao da šeta škorpiona!

Nemci već mesecima ispituju rusku vakcinu... Nemci je uporno ispituju, ali vakcina im još uvek ništa nije rekla.

Prvi čovek Amerike, Džo Bajden, ukinuo je neke zabrane u vezi sa imigracionom politikom, koje je svojevremeno uveo Donald Tramp. Pre svega, zabranu zakonitim taštama iz Slovenije da posećuju svoje zetove u Americi.

I, za kraj ove rubrike, jedan savet: Ako ne znate šta ćete da poklonite svojoj tašti za rođendan, vratite joj ćerku... Biće oduševljena.

Muzički urednik Ilija Pavlović.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon. 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво