Читај ми!

Da li banke prave "crne liste" klijenata?

Već duže od godinu dana izuzetno je teško doći na specijalistčki pregled u bolnice i kliničke centre ukoliko niste kovid pacijenti. Deo građana se iz straha od zaražavanja usteže da zatraži lekarsku pomoć, dok su mnogi, naročito hronični bolesnici, brigu o svom zdravlju poverili izabranim lekarima opšte prakse. Danas u Magazinu o radu u uslovima epidemije iz ugla lekara kojima se prvo obraćamo kad imamo zdravstveni problem. Svoja iskustva prenosi načelnica službe za zdravstvenu zaštitu odraslih u DZ Stari Grad, dr Branka Lazić.

Sve je više pravosnažnih presuda u korist građana koji su tužili banke zbog naplate troškova obrade kredita. Iz udruženja građana Efektiva tvrde da pojedine banke takvim klijentima uskraćuju svoje usluge. Da li banke prave "crne liste" klijenata pitamo Dejana Gavrilovića iz Efektive i Vladimira Vasića iz Udruženja banaka Srbije.

Svetski dan voda, 22. mart obeležava se sa ciljem da se podigne svest o značaju i očuvanju voda i ukaže na njen nedostatak u mnogim krajevima sveta. Ove godine tema je vrednovanje vode, ne samo iz finansijskog ugla, već pre svega socijalna i ekološka vrednost. O tome razgovaramo sa dr Momirom Paunovićem, rukovodiocem Odeljenja za hidroekologiju i zaštitu voda Instituta za biološka istraživanja "Siniša Stanković".

Sa vama - Jelena Vidić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво