Čuvam te - prva nacionalna platforma za borbu protiv vršnjačkog nasilja

Platforma koja bi trebalo da motiviše đake da nasilje i scene koje snime - prijave pre nego što ga postave na internet počela je sa radom pre nedelju dana. Kako je organzovana i kome je sve namenjena neka su od pitanja koja ćemo postaviti našoj gošći Jovani Radonjić, savetnici predsednice Vlade Srbije.

Korone u ovom periodu sve više ima i među najmlađima. Kakvi su simptomi kod njih i kakav je proces lečenja i oporavka, čućemo od pedijatra, dr Jovana Nikolića sa kojim je razgovarala Nikolina Miljković.

„BUDUĆNOST SINDIKALNOG POKRETA JE U TVOJIM RUKAMA"  - slogan je pod kojim Savez samostalnih sindikata Beograda obeležava 120 godina svog postojanja. Kako će ovaj veliki jubilej biti obeležen reći će nam predsednik Saveza Dragan Todorović. Sindikati nekad i sad - pitanje je koje vama postavljamo u Pitanju jutra.

Danas je Dan svetog Patrika. Da su okolnosti uobičajene, najavljivali bismo koncert Orthodox Celts, ovako ćemo sa Acom Seltikom razgovarati o ovom danu i koliko je važan za sve koji ga obeležavaju.

Sa vama je Aleksandra Mladenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво