Читај ми!

Lepe vesti iz Petnice - nove međunarodne nagrade, novi korak u budućnost

U obilju, nažalost sada već dugo, tužnih i teških vesti, čini se da se one koje kontinuirano stižu o uspesima naših đaka i studenata na raznim takmičenjima i u različitim oblastima nauke dodatno ističu i ohrabruju. Poslednja u nizu, stigla je sa Međunarodnog naučnog foruma mladih "Korak u budućnost" nedavno održanog u Moskvi, na kojem su nagrade osvojile dve polaznice Istraživačke stanice Petnica - Jana Počuča iz Beograda u oblasti biologije i Mina Crnogorac iz Kragujevca u oblasti psihologije. Predstavićemo vam ih obe, a u razgovoru sa programskim direktorom IS Petnica Nikolom Božićem pozvaćemo nove mlade i talentovane da se prijave na ovogodišnji konkurs za učestvovanje u nekom od mnogih programa te institucije koja već gotovo 40 godina kontinuirano radi sa najdarovitojom decom.

Iz Budimpešte je stigla i lepa sportska vest - reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je zlato i srebro u disciplini vazdušni pištolj na Otvorenom prvenstvu Mađarske, o čemu ćemo podrobnije govoriti u našoj sportskoj rubrici.

U Jutarnjem programu poći ćemo i u susret 3. Belgrade Food Show-u, sajmu visokokvalitetne hrane koji će, uprkos okolnostima koje organizatoru nikako ne idu na ruku, biti održan onlajn od 23. do 25. novembra i koji će, kako kažu iz Asocijacije za promociju srpske hrane, okupiti ključne institucije i omogućiti da se predstave najbolji proizvođači iz zemlje i regiona i da se čuju vodeći eksperti u toj oblasti.

Pratimo i dalje situaciju u vezi sa borbom protiv virusa korona i da vam prenosimo sve najvažnije vesti o tome.

Sa vama - Elizabeta Arsenović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво