Читај ми!

Osteoporoza lomi kosti!

Epidemijska situacija u Srbiji se pogoršava a zdravstveni sistem se priprema za prijem, očekivano, sve većeg broja pacjenata. Proveravamo stanje u Nišu i Novom Pazaru.

Naši saradnici izvestiće kako se sa koronom bore Crna Gora koja ima najveći broj zaraženih u Evropi na 100.000 stanovnika, i Hrvatska gde bi nedostatak lekara mogao da bude ključni problem u borbi sa novim talasom zaražavanja.
 
Osteoporoza je bolest ubrzanog gubitka koštanog tkiva koja se najčešće javlja kod žena  starijih od 50 godina, ali i kod muškaraca. Povodom Svetskog dana borbe protiv osteoporoze, 20. oktobra, naš sagovornik je dr Predrag Ostojić, reumatolog.

Oporavak Srbije od pada u drugom kvartalu, izazvanog pandemijom, snažniji je od prvobitnih procena zahvaljujući obimnoj reakciji srpskih vlasti, ocenila je misija MMF. O stanju domaće ekonomije u godini korona krize govori Radojka Nikolić, urednik magazina Biznis i Ekonometar.

Povodom Dana oslobođenja Beograda u II svetskom ratu istoričara Dejana Ristića pitamo da li smo, 76 godina kasnije, očuvali svest o značaju ovog datuma.

Autor Jelena Vidić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво