Humoristička emisija

Pitanje u jednom nemačkom kvizu vredno je 1.000 evra. Takmičar odgovor zna ali neće da ga kaže. Jer, odgovor je ime fudbalskog tima koji ne podnosi. Tako je reagovao jedan navijač Borusije iz Menhengladbaha, kada je u jednom kvizu dobio pitanje, na koje je tačan odgovor bio ”Keln”… Kod nas je to prosto nemoguće iz dva razloga! Jer, em ne postoji pitanje od 1.000 evra, em našim navijačkim grupama samo ne diraj u biznis! U ime možeš.

Po predviđanjima Rasima Ljajića, naš turizam će se ''povampiriti'' u martu sledeće godine... Ukoliko se to ispostavi kao tačno, očekujemo da na mestu vodenice Save Savanovića sledeće godine nikne hotel sa 666 zvezdica!

Jedna kriminalna grupa, koju je tražio i FBI, uhapšena u Beogradu. Ona je putem lažnih investicionih platformi zaradila preko 70 miliona dolara. Uhapšeno je 11 državljana Srbije, Crne Gore, Australije i Republike Filipini... Što će reći, kriminal ne zna za granice, zato ih često i prelazi.

Pisac teksta Zoran Nikolić Zozon.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво