Ponovo radi Atelje

Ova parafraza čuvene replike iz legendarnih "Maratonaca" možda zvuči čudno, ali u vreme epidemije Kovida-19 to je više nego dobra vest. Pozorište Atelje 212 izvešće svoju prvu predstavu posle skoro petomesečne pauze, naravno, uz poštovanje svih epidemioloških mera predostrožnosti. Deo predstave čak će biti izveden na otvorenom, na bočnoj pjaceti pozorišta. O ideji za predstavu, o tome kako je pripremana i kako će biti izvedena, govoriće Biljana Šego, predstavnica Ateljea 212 za medije.

Ova vest, kao i rad "drive in" bioskopa na Adi, poslužiće nam kao inspiracija za naše pitanje jutra. Slušaoce ćemo pitati da li im nedostaju pozorišta i bioskopi i da li bi se usudili da sada odgledaju neki film ili predstavu u zatvorenom prostoru, uz poštovanje svih mera.

U jutarnjem programu ćemo čuti i priču o još jednoj pobedi meštana Stare planine i zabrani izgradnje malih hidroelektrana.

Kao i svakog petka, jedan slušalac ili slušateljka dobiće holter krvnog pritiska u našem Prizma kvizu, a kao uvertira u kviz poslužiće nam priča o aplikaciji za mobilne telefone "Kviz znanja iz srpske kulture".

U sportskom delu emisije bavićemo se aktuelnim zbivanjima u košarci - Partizan i Crvena zvezda imaju nove trenere, a polako teku pripreme za još jednu sezonu ABA lige.

Budite uz vaš Radio Beograd!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво