Humoristička emisija

Kako su najavili iz ''ferarija'', jedan njihov model sa tri elise će i poleteti, otprilike za deset godina… Čuda mi čuda, pa ''fijat'' je još pre više od deset godina doleteo u Srbiju.

Hrvatska vlada je potvrdila da je premijer Andrej Plenković razrešio ministra zdravlja Milana Kujundžića... Ministra Trivana je pogodila ova vest jer on već poodavno zna da je ''čistoća pola zdravlja''.

Sve veći broj mladih lekara vraća se u rodnu Toplicu...Da, vraćaju se, jer tamo je ''banja''. I Prolom i Lukovska banja.

Nećete verovati! Tromesečni progon iz Hrvatske i prekršajna prijava prete 44-godišnjem Kinezu iz Hrvatske Še Jat Lungu, zbog pevanja ustaških pesama...Tri meseca?! Ma, neka ga proteraju u Srbiju, tri meseca je taman da ga odvedemo na Ibarsku magistralu, prekrstimo u Mile i pustimo niz Lajkovačku prugu.

Tona pilećeg pokvarenog mesa bačena je na periferiju Valjeva između naselja Peti puk i Novo naselje... I, s obzirom na to da je zajedno sa mesom bačena i otpremnica, vrlo brzo će se saznati i ko je vlasnik pokvarenog pilećeg mozga koji je ovo uradio.

Muzički urednik Snežana Stanojević.

Autor teksta Zoran Nikolić Zozon.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво