Magazin na Prvom

Novi pravilnici u oblasti turizma najviše će uticati na rad agencija sa manjim obimom posla i samim tim, manjim brojem putnika. Koje su njihove zamerke i moguća rešenja problema? Gost: Marija Matijević, Udruženje turističkih agencija.

Povodom 30 godina diplomatskih odnosa sa Republikom Korejom, o političkoj i ekonomskoj saradnji dve zemlje, govori ambasador Če Hjong-Ćan.

U rubrici „Svetski putnik" etnolog Snežana Tomić vodi nas kroz Muzej na otvorenom „Staro selo" u Sirogojnu i upoznaje sa tradicijom i narodnim običajima.

Roditelji autistične dece život provode u velikoj brizi za svoje potomke, ali njihov najveći strah je šta će biti sa decom kada oni napuste svet. Sagovornici Jelene Vidić su Dario Rosi, predsednik udruženja „Autizam - pravo na život" i savetnik u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dragan Vulević.

Vreme praznika i odmora je pred nama. Prava prilika da se okrenemo dobroj literaturi. Šta čitati ili koju knjigu pokloniti? Preporučuje Tanja Vučković, pr izdavačke kuće „Laguna".

Rubrika „Sport - više od igre" donosi retrospektivu sportskih događaja u godini koja je na izmaku.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво