Magazin na Prvom

Fondacija „SOS Dečija sela“ pokrenula je projekat „Jaki mladi – nove perspektive“, čiji je cilj da se deca bez roditeljskog staranja koja izlaze iz sistema socijalne zaštite osamostale i zaposle. Kako će projekat biti realizovan i koja je još vrsta podrške potrebna toj deci? Gost: Ljubica Kuridža, predstavnik Fondacije „SOS Dečija sela“.

O trkama na visinama iznad 2000 metara, najvećim svetskim maratonima i osvajanju planinskih vrhova, u rubrici „Svetski putnik" razgovaramo sa Denisom Ibišbegovićem, predsednikom asocijacije „Sky running Serbia".

Roditelji autistične dece život provode u velikoj brizi za svoje potomke, ali njihov najveći strah je šta će biti sa decom kada oni napuste svet. Sagovornici Jelene Vidić su Dario Rosi, predsednik udruženja „Autizam - pravo na život" i savetnik u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dragan Vulević.

Višestruko nagrađivana spisateljica za decu Gordana Maletić govori o literaturi za najmlađe čitaoce i predstavlja svoju novu knjigu „Lutanja baštenskih patuljaka".

Pratimo i sportske aktuelnosti.

Autor i voditelj: Tanja Zeljković

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво