Karavan

Na današnji dan, 29. oktobra 1969. godine na univerzitetu u Kaliforniji, profesor Len Kleinrock i njegov tim poslali su prvu poruku preko kompjuterske mreže, koja je vremenom evoluirala u Internet kakav poznajemo danas. Već 50 leta smo u društvu Interneta. Neko ga voli, a nekome smeta.

Lov na najpoznatijeg hrvatskog bika Džerija, koji je u petak pobegao iz klanice je nastavljen, a u potragu će biti uključena i avijacija. Ako ni to ne pomogne, pretpostavljamo da će se aktivirati satelitsko praćenje, projektili zemlja vazduh, a možda čak i neki lovac na bikove.

Republička direkcija za imovinu objavila je danas prodaju 35.500 litara alkoholnih rakijskih destilata u rinfuzu po ceni od 16,9 miliona dinara. Lepa vest za ljubitelje ljute kapljice, ali samo za one koji imaju veeeeeeeeeliko bure.

Proizvodnja u valjaonici aluminijuma „Impol Seval" u Sevojnu, izvozi oko 97 odsto svoje proizvodnje, za devet meseci ove godine bila je za 0,1 odsto veća nego u istom periodu prošle godine. Valja se kad se valja.


Tokom jeseni motivacija za dijetama opada. Normalno, kada je jesen kao švedski sto: sve slava do slave!

 

Autori: Milena Šiškin i Zoran Nikolić Zozon.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво