Večeras zajedno

U emisiji govorimo o aktivnostima Srpskog siti kluba iz Londona. Gošče u studiju biće Nataša Kočiš i Slavjana Ulph.

Nataša je diplomirala na Londonskom univerzitetu na Odseku za modernu istoriju i političke nauke. Radila je za Atlanski savet Velike Britanije i kao predavač o NATO i Balkanu na Londonskom Metropolitan univerzitetu (nekadašnjem Londonskom Gildhol univerzitetu). Od 2004. godine radi kao državni službenik u Ministarstvu zdravlja. Nataša je bivši predsednik Srpskog društva Velike Britanije, a bila je jedan od osnivača kao i sekretar Srpskog saveta Velike Britanije.

Slavjana je diplomirala na Grupi za bibliotekarstvo i informatiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Ubrzo nakon diplomiranja Slavjana se seli za Australiju. Započela je karijeru u Sidneju u firmi O'Nil i Asosijejts (O'Neill & Associates), koja se bavi zapošljavanjem bankara i finansijera i kasnije postala deo Vitni Grupe (Whitney Group). Nakon toga je radila kao bibliotekar i istraživač u brojnim edukacionim institucijama u Sidneju, pre nego što se preselila u Veliku Britaniju gde je uspešno nastavila karijeru u industriji za zapošljavanje kao istraživač.

Slavjana je postala član Srpskog siti kluba 2005. godine kao i dobrovoljni konsultant po pitanjima zapošljavanja i nastavka karijere članovima kluba. Takođe je i član Srpskog društva Velike Britanije.

Emisiju uređuje i vodi Dragana Živojnović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво