Buđenje

Gosti su nam bili sa portala www.kamatica.com Saznali ste sve o bankama, kamatama i sitnim slovima na ugovorima. Ne dozvolite da vas prevare ili zbune! Preslušajte Buđenje!

Zašto u Srbiji nigde ne možete da krenete bez tzv. sitnih para? U prodavnici pitaju: "Imate li sitno?", pa opet isto u taksiju, pa čak i kod vozača u gradskom prevozu treba sitno!

Povodom 20 rođendana SMS-a, pitali smo da li je nastala posebna vrsta pismenosti?

Buđenje, radnim danima od 06 - 09

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 17. dec 2012, 09:25) - anonymous [neregistrovani]

poniženje

JA IMAM KOLA PROIZVEDENE 84 I ONA NISU VIŠE PRIVLAČNA PA KAD STANM DA POVEZEM NEKU ZENU ILI GOSPOĐU NIKO OD MLAĐIH NEĆE DA POĐE ALI POŠTO ČEŠĆE VOZIM NOVI MERCEDES ONDA JE DRUGA PRIČA, PA DRAGI DRUŽE DRAGANE KUPI MEČKU I SVAKA ĆE UĆI

POZDRAV LAPOVAC.

(utorak, 04. dec 2012, 13:54) - putnik gsb [neregistrovani]

keš-sitniš

Distributer Bus-plus-a,Corner-shop,za dopune prima isključivo gotovinu,platne kartice ne, uz obrazloženje da je to zahtev rukovodstva Bus-plusa.

Buđenje Buđenje

Autor:
Gorica Nešović i Dragan Ilić

Javni servis za buđenje građana Srbije, sa vama svakog radnog jutra od od šest do devet. Gorica i Dragan sa svojim unikatnim humorom na talasima Radio Beograda 1 pokušavaju iznova svakog jutra da vas pokrenu i nadahnu, kako biste u dan ušli barem sa delom njihovog elana. [ detaljnije ]