Читај ми!

Природа у граду

Да ли бисте волели да постанете урбани баштован и да сами узгајате своју храну и зачине?

Крените на предавања и радионице баштованства за почетнике које организује удружење „Еконаут”. Стећићете основна знања и вештине из ове области. Јесен је годишње доба које пружа бројне могућности за садњу, па ће део програма бити посвећен одабиру садница за овај период. Наша гошћа је Сабина Керић из Удружења „Еконаут” која ће нам, такође, представити пројекат мапирања простора за баштенске заједнице у Београду. 

У наставку емисије бавимо се, углавном, музиком. Чућете нове „Приче о песмама”, новитете са светских топ листа, као и занимљивости из света музике које су обележиле данашњи дан. У нади да доноси вести о лепшем времену и мањим гужвама у саобраћају, са улица Београда укључујемо репортерку Јовану Зец. 

Водитељке Круна Пинтарић и Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво