Читај ми!

Када у пролеће оживе сцене из Хичкоковог филма „Птице” - шта чинити?

Пролеће је доба године када се птице гнезде и полажу јаја, а у тим ситуацијама неке од њих умеју агресивно да реагују када се приближимо њиховим стаништима.

Поново чујемо примедбе грађана да их је из чиста мира напао гачак или сврака, али исто тако мoжемо доћи и у ситуацију да наиђемо на птића који је испао из гнезда и не знамо како да помогнемо. Одговоре доноси Слободан Кнежевић, орнитолог из Друштва за заштиту и проучавање птица Србије.
Поред ових практичних савета које нудимо у емисији, доносимо и лепе вести из области орнитологије. Управо је наш гост недавно пронашао нову врсту птице у Србији. То је степски вивак, који је вероватно у својој селидби мало залутао, али је, свакако, радо виђен гост и представник изузетно ретке врсте птица.
У наставку емисије настављамо са лепршавим темама. Бавимо се занимљивостима из света музике које су обележиле данашњи дан, новитетима са светских топ листа као и вестима са улица Београда које нам преноси Јована Зец.

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво