Читај ми!

„На други поглед“

Аустријски културни форум расписао је конкурс за излагање 10 радова визуелних уметника и уметница из Србије и 10 из Аустрије, на новој онлајн платформи посвећеној дијалогу уметника из ове две земље.

Kонкурсом се упућује позив уметницима да доставе радове у дигиталном облику који указују на начине на које европска друштва посматрају себе и „друге”. Наслов „На други поглед” позива уметнике да предложе радове који превазилазе клишее и предрасуде које Аустријанци и Срби имају једни о другима. Јавно покретање онлајн платформе „На други поглед” планирано је за март 2021. године, када се обележава 20 година од оснивања Аустријског културног форума Београд као и 185 година од успостављања дипломатских односа између Аустрије и Србије. Тим поводом наш гост је директор Аустријског културног форума Адријан Фајкс.

У наставку емисје подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Kроз емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво