Да ли постоји филмски завршетак који никада нисте преболели?

Колико смо сати провели гледајући авантуре наших омиљеник јунака на великом платну или на нашим малим екранима?

У неким случајевима смо провели године чекајући разрешење заплета и на крају се само разочарали. Крај „Игре престола” још увек изазива бурне реакције гледалаца, иако се серија не емитује више од годину дана.
Вилијам Симпсон је илустратор који је заслужан за изглед већине јунака ове серије. Његови цртежи служили су као смернице аниматорима, костимографима, сценографима и остатку филмске екипе у оживљавању ликова из истоимене књиге. Са њим смо разговарали о сада већ чувеном завршетку „Игре престола”.
У другом делу емисије чућете музичке приче: датумске песме подсећају нас на рођендане музичара као и годишњице објављивања албума, синглова и других значајних догађаја из историје попа и рокенрола. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер. 

Са вама је Милош Георгијевић Гера.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво