Читај ми!

„Шума пева” на Двестадвојци

Неформална организација „Шума пева” већ годинама озелењава Београд и околину.

Да није ентузијаста окупљених око ове иницијативе, у престоници би данас било неколико стотина стабала мање. Осим што су узели ствар у своје руке и кренули да доприносе озелењавању града коме то упадљиво фали, они дају савете у вези са садњом, позајмљују алат, орезују и ограђују стабла када је потребно. У току је конкурс за јесењу садњу, на који се могу јавити сви заинтересовани који желе нова стабла у свом крају. На ову тему разговарамо са Теом Николић из организације „Шума пева”.

У наставку се бавимо темама посвећеним музици, пре свега. Чућете приче које стоје иза песама, новитете са светских топ листа и важне догађаје из света музике који су обележили данашњи датум.

Водитељ Јелена Кнежевић 
Репортер Јована Зец 

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво